Vrijednosti koje njegujemo

U svom pristupu Klijentu vodimo se temeljnim etičkim principima i načelima poslovanja te vrijednostima koje i sami promičemo i zastupamo

To su prije svega profesionalnost, izvrsnost, odgovornost, istinitost, povjerljivost, pouzdanost te postupanje u dobroj vjeri i poštovanje dobrih poslovnih običaja.

Okosnica naše poslovne filozofije je ozbiljan i individualan pristup svakom Klijentu i projektu, a s ciljem ostvarivanja maksimalne učinkovitosti u svrhu postizanja željenih rezultata i uspjeha.

Mnogobrojni uspješni projekti koji su iza nas te zadovoljni Klijenti svakako su mjerilo i pokazatelj uspjeha tvrtke Mazal savjetovanje.

Vizija

Biti tvrtka od povjerenja svojim klijentima na hrvatskom tržištu i tržištima regije usmjerena na kvalitetno pružanje stručne pomoći i savjetovanje Klijenata iz privatnog i javnog sektora s različitih područja djelovanja. Postati sinonim stručnosti i ekspertize iz područja poslovnog savjetovanja pružajući Klijentima jedinstven spoj stručnih i specifičnih znanja koji omogućava kvalitetnu realizaciju i implementaciju poslovne ideje u konkretan projekt

Misija

Pružanje stručnog poslovnog savjetovanja javnog i privatnog sektora na hrvatskom tržištu i tržištima regije s ciljem ostvarivanja zadanih poslovnih ciljeva Klijenata i uspješne realizacije njihovih projekata. Stručno znanje, ekspertiza i dugogodišnje iskustvo na raznim područjima pod zajedničkim nazivnikom profesionalizma i efikasnosti jamstvo su za uspješnu realizaciju. Zadovoljstvo i uspješno poslovanje naših Klijenata uz uzajamno povjerenje, ujedno je i temelj našeg uspjeha te se tim načelom rukovodimo u svakodnevnom poslovanju.